zaterdag 30 juni 2012

Action puistjes patch.

Gisteren was ik bij de Action en zag ik deze nieuwe '' Puistjes patch '' liggen bij de make up van de Action. Voor € 0,69 dacht ik natuurlijk, die neem ik mee! Zo gezegt zo gedaan, thuis probeerde ik deze patch uit. Het doosje ziet er zo uit en is iets breder dan de bekende neusstrips van de Action.

In het doosje zitten natuurlijk de patch, en een gebruiksaanwijzing. Het ziet er zo uit.

Er zitten 36 patch in, en ik had er al wat gebruikt. Om natuurlijk voor jullie te testen. De patch zijn er in 2 maten. Ze zitten door elkaar geplakt op het velletje. De ene kant is plakkerig, met die kant plak je ze dus vast. En de andere kant is mat en plakt niet. Op de gebruiksaanwijzing staat dat bij het aanbrengen van de patch op het puistje of bultje ervoor zorgt dat het puistje of bultje wordt opgezogen in de hydrocolloïde stof van de Patch. En dat het puisjte/bultje zich niet verder kan ontwikkelen waardoor bij het aanbrengen van deze Patch het puistje practisch onzichtbaar wordt.
Klinkt veel belovend toch? Als ze net zo goed werken als de neusstrips zou het handing zijn voor zo'n € 0,69 cent.
Op de huid zien ze er zo uit. Niet ontzichtbaar dus.
Maar voor als je van plan bent deze Patch in de nacht te dragen is het prima! Zoals ik ook gedaan heb. Ik heb deze Patch eén nacht gedragen en in de ochtend verwijdert. Eindresultaat: Prima, puistje/bultje is enorm vermindert, alleen het is een rode vlek die overblijft maar na een kwartiertje helemaal is verdwenen. Voor mij werken deze Patch eigenlijk net zo goed als de neusstrips van de Action. Ik zou zeggen! Probeer het! Ik hoop dat jullie deze review leuk vonden, en bedankt voor het lezen. Liefs.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat ze echt werken, heel handig artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik had ze in mijn handen maar heb ze weer teruggelegd, daar heb ik nu echt spijt van haha

    BeantwoordenVerwijderen